شناسهٔ خبر: 201312 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

مدیرکل راه و شهرسازی جنوب کرمان:

مجتمع اداری فاریاب به زودی آماده بهره‌برداری است

جنوب کرمان سایت اداری فاریاب مدیرکل راه و شهرسازی جنوب کرمان در بازدید از پروژه مجتمع اداری فاریاب از پیشرفت ۸۵ درصدی این طرح و ورود آن به مراحل پایانی خبر داد و گفت این پروژه به‌زودی تکمیل و آماده بهره‌برداری خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری راه و شهرسازی (جنوب کرمان)، پیمان توکلی، مدیرکل راه و شهرسازی جنوب کرمان، در جریان بازدید میدانی از پروژه مجتمع اداری فاریاب که با همراهی فرماندار این شهرستان انجام شد، روند اجرای این طرح را مطلوب ارزیابی کرد  گفت: پروژه مجتمع اداری فاریاب با مساحت ۳۰۲۸ متر مربع و هدف تجمیع نهادهای دولتی در یک مکان، اکنون به پیشرفت فیزیکی ۸۵ درصدی رسیده و در مرحله تکمیل عملیات نازک‌کاری قرار دارد.

وی با اشاره به اهمیت این مجتمع در بهبود خدمات‌رسانی به شهروندان افزود: در این مرحله، فعالیت‌هایی همچون نصب انواع کفپوش، اجرای نقاشی و رنگ‌آمیزی، نصب درب و پنجره‌های دوجداره، اجرای سقف‌های کاذب، نصب تجهیزات بهداشتی، تکمیل سیستم‌های روشنایی و انجام کابینت‌کاری و قرنیز در حال انجام است.

مدیرکل راه و شهرسازی جنوب کرمان ادامه داد: تأکید ما بر اتمام این پروژه با رعایت کامل استانداردهای فنی و کیفی است. در همین راستا، بر تأمین به‌موقع مصالح، بهینه‌سازی تخصیص منابع انسانی و مالی، نظارت دقیق بر عملیات اجرایی و هماهنگی مستمر با دستگاه‌های ذی‌ربط تأکید شده است تا پروژه در زمان مقرر به بهره‌برداری برسد.

وی با بیان اینکه این پروژه می‌تواند زیرساخت‌های اداری شهرستان را متحول کند، تصریح کرد: با بهره‌برداری از مجتمع اداری فاریاب، ضمن ارتقاء سطح خدمات، امکان دسترسی آسان مردم به دستگاه‌های اجرایی در یک فضای متمرکز و استاندارد فراهم خواهد شد و شرایط کاری مناسب‌تری برای کارکنان نیز ایجاد می‌شود